Националният съвет на излезе с решение да се въздържи от

...
Националният съвет на  излезе с решение да се въздържи от
Коментари Харесай

ПП няма да подкрепи правителство с мандата на БСП

Националният съвет на " " излезе с решение да се въздържи от поддръжка към държавното управление с мандата на, оповестиха от Политическа партия.

Те ще поддържат националните цели от програмната декларация на Политическа партия, които съвпадат с задачите на новия постоянен кабинет, ако бъде образуван от другите политически сили.

" Вярваме, че можем да намерим единодушие с в областта на обществената политика, при гаранция за 3% недостиг. Но виждаме съществени разминавания по въпроси, свързани със правосъдната промяна и законопроектите за основния прокурор, връщането на хартиената бюлетина посредством поправките в Изборния кодекс, влизането в Еврозоната и отношението към войната в Украйна ", допълват от партията.

Ако получат покана за диалог с, те ще я одобряват. " Отидохме на диалози по политики с всички партии, тъй като сме уверени, че в комплицирания политически ребус единственият логичен метод е да обсъждаме политики за развиване на България ", декларират още от Политическа партия.

Според тях сигналите, които дават съвсем всички политически партии по отношение на третия мандат, пораждат подозрения за действителни планове за постоянно ръководство.

Националният съвет на е дал мандат на водачите Кирил Петков и Асен Василев да стартират диалози с " Демократична България ", " Спаси София "  и всички други обединения, които работят за просперираща, обективна и европейска България, за потенциални обединения за идващите локални и национални избори в страната.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР